Logo club atletisme vila d'Alaquas


Fer-se soci

El club d'atletisme vila d'Alaquàs, te una oficina provisional situada al carrer Josep Gonzalez Huguet degut a que al centre esportiu El Terç esta en obres. El horari es de 19:00 p.m. fins a les 21:30 p.m. de dilluns a divendres.

També es pot cridar al telefon 96 1504642, o enviar un correo electronic a viladalaquas@hotmail.com o email@cavalaquas.es

Necesiten els seguents datos personals: Nom, cognom, sex, data de naiximent, direcciò,  telefon. Te la opcio de inscriure com "Soci" o "Simpatizant", la vestimenta per al socis: mesura de camisa i mesura del pantalo.

El preu per inscriure al club d’Atletisme vila d’Alaquàs es de 75 € per soci i 20 € per simpatizant. La cuota anual es 25. La pagina de Activitats explica tot lo realizat per el club.

Se informa que el club d'atletisme vila d'Alaquàs protegirà la informaciò proporcionada. Tambe tenim de la mateixa manera que cometar que siguin la llei de proteccio de data per transmisio electronica establida per la llei Espanyola.

LEY ORGÁNICA 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal. JEFATURA DEL ESTADO   Fecha de Publicación:14/12/1999   BOE número: 298-1999 Sección:I

Una vegada enviada la informacio, es contactara per telefon o correo electronic, per a replegar la vestimenta del club. 

Anar dalt